omgivning
omgivning
<< Tillbaka till projektlistan

Tegelbruket

Beskrivning

Brohusområdets popularitet ökar hela tiden då fler och fler upptäcker detta stilla, lummiga område direkt vid ån och bara några minuters promenad från havet. Tegelbruket kommer att erbjuda en mycket trivsam boendemiljö såväl utomhus som inomhus.

Kvarteret Tegelbruket är tio elegant utformade tvåplanshus med ljusa nyanser av säckskurad tegelfasad.

Projektbeskrivning

Redan innan man kommer in hälsar entrén välkommen med ett glasparti intill dörren. Träspaljén och de infällda spotarna i taket förstäker den varma och inbjudande känslan.

En envånings vinkeldel sträcker sig ut i trädgården och bildar en privat gård. Alla hus utförs med förråd och carport som standard. Trädgård, med trädäck, häckar och gräsmatta ingår också som standard.

Kontakta Remus Cismas, remus.cismas@bjurfors.se, 040-6083016, eller Marie Christensen, marie.christensen@bjurfors.se, 040-6083014, för mer information. Eller gör en intresseanmälan här på sidan.

Omgivning

I Brohusområdet har vi skapat en sammanhängande och trivsam miljö med naturstigar, grönska och bevarade gamla träd som ger parkkänsla.. Det finns också ett lummigt promenadsstråk på trädäcket längs Höje å. Här är nära till allt. Läs även om verksamheterna som växer fram i de gamla kulturhistoriska byggnaderna i området, brohuspark.se.

Kommunikationer

Bussförbindelse till bla Lund, Malmö, Landskrona, Löddeköpinge, Bjärred, Alnarp, Hjärup, Staffanstorp.

Service

Inom en kilometers avstånd.

Allmänt

Skola och förskola finns i närområdet. Övriga serviceinrättningar inom 1 km avstånd.