<< Tillbaka till projektlistan

Strandvillorna

Beskrivning

SLUTSÅLT! Exklusiva bostäder på perfekt läge vid stranden!
Försäljningen var framgångsrik och nu finns många intressenter i vår intresselista för kommande bostadsrättsprojekt kring Strandfuret.

Projektbeskrivning

Husen i Strandfuret uppförs i fem våningar, där bottenplan fungerar som parkerings- och förrådsutrymme. Detta förbättrar kontakten med naturen från Sjögatan samt gör att samtliga lägenheter ligger insynsskyddat. Husen byggs som punkthus, fritt liggande från varandra. Läget i skogsbrynet ger en luftig och naturnära känsla. Lägenheterna är utrustade med generösa balkong- eller terrassytor åt väster. Från flera av balkongerna har de boende utsikt över Öresund, med Öresundsbron och Köpenhamn i horisonten.

Varje hus innehåller endast 7 lägenheter. Denna småskaliga utformning gör att samtliga lägenheter kommer att ha fönster och utsikt i minst tre väderstreck. Husen har med anledning av sin villaliknande karaktär fått smeknamnet ”Strandvillorna”. Husen byggs som gedigna betonghus för att stå emot de tuffa väderförhållanden som ett strandnära läge medför.

Byggnationen påbörjades vid årsskiftet 2009/2010 och inflyttning är i maj 2011.

Omgivning

Här får man känslan av att bo direkt på stranden med den underbara utsikten över Öresund. Fina stigar i skogsbrynet Strandfuret ger skön möjlighet till kontrast och rogivande promenader. Ett läge där man får det bästa av allt!

Allmänt

Strandvillorna var CA Fastigheter ABs första projekt i Lomma Hamn och försäljningen av bostäderna blev en succé. Intresset för att köpa dessa bostäder var mycket stort och många står nu i vår intresselista inför kommande bostadsrättsprojekt kring området Strandfuret.