utsikt från 113 kvm
kök 188 kvm
terrass 162 kvm
vardagsrum o kök 102 kvm
badrum 188 kvm
<< Tillbaka till projektlistan

Strand II

Beskrivning

Med både skogen och stranden som granne. Stora fönsteröppningar ger de vackra omgivningarna rättvisa och suddar ut gränserna mellan naturen och innemiljön.
Mer information hittar du på strandlomma.se. Boka gärna en visning i vår visningslägenhet på Sommargatan 31. Kontakta Remus Cismas på Bjurfors, 040-6083016, strand@bjurfors.se.

Projektbeskrivning

Husen får sin personliga karaktär av bottenplanets pelare som bär upp och skapar utrymme för bilparkering. Arkitekturen präglas av en öppenhet och luftighet. Stadshusens tyngd är här ersatt av den vitputsade sommarvillans lätthet i dessa havsnära omgivningar.
Strands konstruktion ger dig hög kvalitet som både syns och märks. Köks- och badrums inredning levereras av Kvänum, vitvaror av Miele och granitkeramik på golven i badrum och entré förstärker den exklusiva känslan. Övriga golv har en ljus parkett med golvvärme. Alla lägenheter har generösa balkong- eller terrassytor med trägolv.

Omgivning

Här hittar du den svårfångade kombinationen av naturupplevelser, närhet till storstäder och den lilla ortens lugna tempo. Hav, strandängar och skog omger bostäderna på detta unika läge.