<< Tillbaka till projektlistan

Brf Gästgiveriet

Beskrivning

Radhus med egen tomt, förråd och biluppställningsplats.
Längs Hamnallén bygger vi trivsamma bostäder med mycket rymliga sällskapsdelar och 3-4 sovrum.

Samtliga hus i denna etapp, med inflyttning i juli 2016, är redan slutsålda. Vi planerar dock för en etapp till med liknande hus direkt söder om pågående etapp. Skicka gärna in en intresseanmälan för Brf Gästgiveriet så kommer du få information om kommande etapp så snart vi har sådan framme. Tänkt säljstart för nästa etapp är slutet av våren eller början av hösten 2016.

Projektbeskrivning

Brf Gästgiveriet är 8 gedigna tegelradhus i två fulla plan längs Hamnallén, med privata tomter in mot Brohusområdet. Gavelhusen är 150 kvm och mellanhusen 144 kvm. Ovanligt rymligt vardagsrum och kök med luftiga 2,6 m i takhöjd. 3-4 sovrum på ovanvåningen där även tvättstugan finns.
Två uteplatser, stort förråd och biluppställningsplats ingår i bostaden.

Tillträde sommar 2016.

Kontakta Remus Cismas, remus.cismas@bjurfors.se, 040-6083016, eller Marie Christensen, marie.christensen@bjurfors.se, 040-6083014, för mer information. Eller gör en intresseanmälan här på sidan.

Omgivning

Vackra omgivningar med äldre bebyggelse, ny parkmiljö och fina bostäder finner ni i kvarteret. Förskola och skola alldeles i närheten. Brf Gästgiveriet är radhus i bostadsrättsform som ingår i vår nästa etapp av bostäder i Brohusområdet.

Allmänt

Skola och förskola finns i närområdet. Övriga serviceinrättningar inom 1 km avstånd.